Lifestyle

VI HOLDER FERIE

7. august 2017

Endelig blev det vores tur til at nyde lidt ferie sammen. Vi havde for længe siden planlagt at vores sommerferie skulle afholdes i Danmark og vi havde bestemt regnet med 14 dage med solskin og lækkert vejr, som det jo plejer at være i august. Men men, den danske sommer har vist overrasket os alle og vejret stinker..

Men vi er ved godt mod og vi prøver at nyde de enkelte dage og timer der er med godt vejr. Og så må vi jo tage på en solferie senere på året 🙂

Her får I lidt billeder af vores tur til Møns Klint hvor Kaspar aldrig har været før, han kendte derfor ikke til de 496 trappetrin der er både op og ned til stranden.. Gud hvor havde jeg også glemt dem.. Men lidt cardio er jo også en meget god ting. Og der er simpelthen så smukt.. Alle burde tage derhen, det er næsten ikke til at forstå at det er Danmark.

Vi er nu meget vilde med at være turister i eget land!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply