Lifestyle

ALLERGISK REAKTION!! AV!

5. august 2017

Det her lorte dyr og jeg er bestemt ikke gode venner. Til dem af jer som ikke kender det, så er det en hestebremse. Og sådan en kan jeg ikke tåle. Jeg blev bidt af den for første gang for en del år tilbage, hvor jeg endte med et hævet lår og en hævet ankel. Jeg tog på skadestuen hvor jeg blev undersøgt – og her viste det sig så, at jeg var allergisk for det lille insekt her.

Vi holder ferie lige i øjeblikket og var på besøg hos mine forældre. De har en kæmpe stor have og alle slags dyr lever i bedste velgående der. Også de satans hestebremse. Min kæreste og jeg går en tur ned til vandet for enden af haven og ca. midt i haven bliver jeg bidt af et eller andet, og det gør ondt.

Dagen efter vågner jeg op til et hævet, kløende stik og jeg kan med det samme regne ud at det er en hestebremse… Lort..
Sådan her så det ud, og det blev faktisk endnu større de næste dage. Det klør så ubeskriveligt, og det strammer og gør ondt. Jeg fik heldigvis noget antihistamin og kløestillende, det hjalp lidt..

Her 5 dage efter stikket så ser det sådan her ud
Super flot.. Men i det mindste meget mindre..

Er I også allergiske over for noget? Og hvad gør I når I bliver ramt?

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply