Annonce, Beauty

STARSKIN ER LANCERET I DANMARK!

12. juli 2017

Jeg elsker når der kommer nye beauty brands til Danmark! Der er simpelthen så mange lækre brands ude i den store verden, så når vores lille andedam er med på moden, så bliver mit beauty-hjerte glad! 🙂

Hvad der er endnu bedre er, at dette mærke er kommet i Matas. Dvs. at det ikke kun er os københavnersnuder som får glæde af det, nej det er hele Danmark!

STARSKIN er et rigtig Hollywood-mærke som er kendt for at arbejde sammen med nogen utroligt dygtige fagpersoner og bruger eksklusive og innovative ingredienser i deres produkter.

Jeg har testet STARSKINs Purifying Liftaway Mud. Denne er en dybderensende mudder sheet maske, som fjerner urenheder, hudorme og tilstoppede porer uden at tørre huden ud. Den fungerer rigtig godt til min hudtype og efterlader en mat finish. Den koster 79,- kr. og fås her. 

Jeg har også testet STARSKINs Balancing Bio-Cellulose. Det er en rigtig power-maske med en serum, som giver et gennem fugtet og spotlight-ready ansigt. Den dæmper rødme og beroliger huden, hvilket passer rigtig godt til min lidt rødlige hudtype. Jeg kommer helt sikkert til at købe denne igen! 🙂
Jeg kan desværre ikke finde denne på Matas’ hjemmeside.. 🙁

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply