Beauty

JEG KAN IKKE FÅ NOK..

27. juli 2017

.. af god og lækker hudpleje! Jeg elsker at teste al slags hudpleje uanset om det virkelig dyrt eller mere budgetvenligt. Men jeg bliver alligevel ekstra begejstret når jeg finder hudpleje som koster 80 kr. og bare er helt fantastisk!

Med dyr hudpleje, så forventer jeg også at der sker noget med min hud. Jeg forventer høj kvalitet og jeg forventer at jeg kan mærke og se en forskel. Ellers så syntes jeg ikke det er pengene værd.

Når det så kommer til budgetvenlig hudpleje, så mindsker jeg mine forventninger fordi jeg godt ved at de dyre ingredienser ikke er til at få for billige penge. Tingene hænger ligesom sammen. Men, da jeg prøvede L’Oreals Hydre Genius Aloe Water, så faldt jeg lidt på halen over kvaliteten .. og designet.

Jeg elsker farven og den var faktisk det første jeg blev tiltrukket af. Jeg tænkte straks fugt, vand og lækkerhed. Hvilket egentlig beskriver denne meget godt. Man får virkelig et øjeblikkeligt fugtboost med Hydra Genius Aloe Water – det er næsten som om den beroliger huden lidt.

Den friske og flydende gelformel giver intensiv fugt. Huden bliver øjeblikkeligt friskere og blødere og føles behagelig. Formlen  er med aloe vera-ekstrakt og hyaluronsyre, har en frisk duft, er let at påføre og trænger hurtigt ind i huden.

Jeg er blevet så vild med den, at jeg skyndte mig at anskaffe mig en ekstra. Og seriøst, til 80 kr., så kan alle være med! I kan købe den lige her. 

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply