Annonce, Beauty

SS17 EVENT MED NILENS JORD

1. marts 2017

IMG_3722 IMG_3725 IMG_3726

I går var jeg til et super fint event med Nilens Jord inde på Le Bambole ved Kongens Nytorv. Det var et blogger arrangement, hvor vi fik præsenteret deres SS17 kollektion. I kan virkelig godt glæde jer, for wow hvor de kommer med nogle virkelig smukke og fine produkter. Jeg glæder mig helt vildt til at vise jer produkterne og lave en masse looks med dem. 🙂

IMG_3724Det var et godt event med fine indslag fra bl.a. Nilens Jords kemiker, Anna, som fint forklarede hvorfor Nilens Jord er så loyale til deres ønske om ingen parfume, ingen parabener og ingen æteriske olier. Hun forklarede også hvordan parfumestofferne kan påvirke vores immunforsvar og give os parfumeallergi, som faktisk er ret alvorligt og flere og flere får det nu til dags.

Hun demonstrerede det fint med appelsiner, hvor dem under vandet er vores underhud og det over er vores døde hudlag. Det satte helt klart nogen tanker igang, så som hvorfor skal vores læbestift dufte, og hvorfor skal vores øjenskygger? Er der nogen grund til det, når vi alle alligevel sprøjter vores ynglingsparfume på efterfølgende? 🙂 Det kan vi alle jo så lige tænke over..

IMG_3727 IMG_3729

Efterfølgende kom super dygtige Signe Eflund fra Wooma på, hvor hun fortalte om makeup trends og stylede de smukke modeller med flotte looks, kun ved brug af Nilens Jord produkter. Mange har måske den forestilling at Nilens Jord ikke er med på beatet, når det kommer til nye og kreative produkter, men det bliver helt klart sat til vægs med den kommende kollektion. Der er virkelig noget som alle kan bruge – besvares, de er ikke NYX eller MAC – men de er helt klart med på farverne og konsistenserne til den kommende sæson, og så har de ingredienslisten i orden. 🙂

IMG_3728 IMG_3730 IMG_3731

Jeg er personligt meget begejstret for Nilens Jord, og deres solskinspudder var en af mine første beauty items – jeg har elsket den lige siden. Især fordi det er så rene produkter, og så er det blot endnu et plus at de er dansk produceret og udviklet. Hurra for danske produkter, der udvikler farver til os skandinaviske kvinder! 😉

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply