Annonce, Beauty

CANDY CRUSH

4. marts 2017

IMG_3774 IMG_3773 IMG_3767

Jeg må tilstå, at jeg var en lille smule oppe at køre over disse neglelakker fra Depend, da de kom med posten 🙂 For ikke at sige meget.. Og begejstringen blev ikke mindre af, at de banditter havde sendt skumfiduser med i pakken! 😉

Depend kommer med en Limited Edition af deres O2 mini neglelakker, som er inspireret af temaet Candy, og kommer i de fineste farver. 4 varme farver, der kommer i gul, lyserød, lilla og coral (orange) og så 4 kølige farver, der kommer i azur blå, lime, blå/grøn og grøn/turkis.

Super, super flotte og jeg måtte med det samme, have dem på mine negle. Jeg kunne ikke beslutte mig for hvilken farve, så jeg tog én farve på hver finger 🙂 Det er meget typisk mig, når jeg ikke kan beslutte mig, så må jeg bare have alle på 😉

IMG_3772 IMG_3771 IMG_3776 IMG_3775

Mit lille gudbarn på 6 år var på besøg for et par dage siden, og hun var også helt vild med farverne. Så vi måtte lige have gang i neglesalonen og få hende små fine negle fikset også. Så vi matcher nu, dog kunne hun godt begrænse sig til at vælge 2 farver 😉

IMG_3777

Lakkerne kommer til at kunne fås i en begrænset periode i Matas. Så skynd jer derned. Prisen er som altid skøn og til at have med at gøre, nemlig 29,95 pr. stk.

 

Love, T.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tina 5. marts 2017 at 10:31

  Super fine 🙂 Vil det sige at de er at finde i butikkerne ? Eller hvornår kan man købe dem?

  • tinalang
   Reply tinalang 5. marts 2017 at 17:17

   Hej Tina,
   De er så fine ja. De kan købes i Matas og Salling fra uge 11. 🙂 Mener det er fra på torsdag i Matas 🙂

  Leave a Reply