Beauty

SWEET PEACH

6. januar 2017

IMG_3224IMG_3225Jubii.. Endelig fik jeg fingrene i Too Faced Sweet Peach øjenskyggepalette. Den har, som de fleste Too Faced paletter, været super hypet i udlandet og på Youtube, så da jeg opdagede at den endelig blev lanceret i Danmark måtte jeg bare have fingrene i den – and what a catch! 🙂

IMG_3226 IMG_3227Jeg er helt pjattet med farvesammensætningen i denne palette, de er meget smukke, varme og pigmenteret. Dernæst dufter paletten af fersken, men ikke på en ulækker måde. Det er meget sjovt med Too Faced at de skal lave paletter med forskellige dufte. 🙂

Jeg er selv inde i en periode hvor alt bare skal være varmtonet, sart lyserød’ish. Derfor passer denne palette som sendt fra himlen 🙂 Mine ynglings skygger pt. er følgende:
Peaches ‘n Cream, som jeg lægger over hele øjet.
Summer Yum & Puree til min globelinje og under øjet i den yderste kant.
Bellini & Just Peachy, som jeg lægger over den bevægelige del af øjet.
Luscious som jeg bruger som highlight på den inderste del af øjenkrogen.

Herunder kan I se swatch af øjenskyggerne, først de lyse farver til venstre i paletten og derefter de mørke farver til højre i paletten.
IMG_3228 IMG_3229

Jeg ved ikke om paletten er udsolgt alle steder, men hvis ikke – så syntes jeg helt klart at I skal få fingrene i en 🙂

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply