Beauty

MINE FAVORITTER I 2016

4. januar 2017

ÅRET DER GIK

Jeg har tænkt længe over hvilke produkter, der har været mine favoritter i 2016, og nu har jeg prøvet at samle de vigtigste til jer her. Jeg har egentlig mange flere end der er vist her, men disse 9 er mine all time go-to produkter! De er som sådan ikke i nogen prioriteret rækkefølge, så alle er jeg lige glad for! 🙂

Den første er min ansigtscreme fra La Mer, denne er deres Créme De La Mer, som er meget drøj i brug. Jeg bruger primært denne i vintermånederne eller som natcreme, da den er lidt for tyk i konsistensen til sommermånederne efter min mening. Der står deres Soft Lotion højest på min ønskeseddel til der. Men cremen er fantastisk, den giver en masse fugt og efterlader huden blød og lækker.

Den anden er min Speed Blow Dry Spray fra Matas. Den er uundværlig for os piger som har langt, tykt hår og ikke orker at føntørre håret i evigheder. Du skal spraye lidt i hele håret, redde det igennem og så føntørre. På den måde speeder du tørreprocessen op med i hvert fald 50 %. Det er helt fantastisk! Og, så koster den nærmest ingen ting.

Den tredje er min ynglings læbepomade fra Carmex. Den har været min favorit i flere år og den gør hvad den skal. Jeg får bløde og smidige læber, i alt slags vejr. Den koster kun omkring 35-40 kr., så alle kan være med.

Den fjerde er en nyere ven, nemlig med Roller Lash mascara fra Benefit. Den giver de flotteste, lange, buet og separeret vipper. Den er lidt dyrere, men alle pengene værd.

Den femte er en lidt ældre sag, men det gør den bestemt ikke dårligere. Nemlig min Naked 2 øjenskyggepalette fra Urban Decay. Den er passer bare til det hele – hverdag og fest – og så er øjenskyggerne super pigmenteret og nemme at bruge.

Den sjette er min lækre Body Butter fra Plaisir som dufter fantastisk af kokos. Jeg elsker den duft, den minder mig om sommer og ferie! 🙂 Dernæst er cremen bare super god, den suger hurtigt ind i huden, den fugter og efterlader min hud blød og velduftende!

Den syvende er min Brow Extender II fra Divaderme. Den er, som jeg tidligere har nævnt, en game-changer når det kommer til bryn. Den giver fylde og farve i løbet af 0,5! Det har aldrig været nemmere at få flotte bryn end da jeg begyndte at bruge denne. 🙂

Den ottende er mit super køb fra Black Friday, nemlig Sisley Paris Black Rose Cream Mask. Den er super, super god! Den giver ultra meget fugt til huden, er anti-age og giver den blødeste hud. Jeg bruger den som natmaske, da jeg syntes at den virkelig kommer til sin ret, når den får lov til at virke hele natten. Der er ikke overskydende produkter på huden om morgenen, den er simpelthen smeltet ind i huden. 🙂

Den niende og sidste favorit for 2016 er min Vandfaste Øjenmakeup Fjerner fra Matas. Jeg bruger den hver dag, sammen med Matas Renseservietter og den fjerner al min makeup let og meget skånsomt. Jeg har ret sensitive øjne, så det er vigtigt for mig at der er en skånsom makeup fjerner jeg bruger ellers svier mine øjne og bliver helt røde. Og det gør denne ikke! 🙂

 

I må meget gerne dele jeres favoritter med mig i en kommentar, da jeg elsker at høre hvad andre har af favoritter 🙂

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply