Beauty

HIGHLIGHT TIL PERFEKTION

2. januar 2017

IMG_3200

IMG_3199

Lige før nytår var jeg ude og shoppe en masse nyt makeup – det var egentlig kun meningen at jeg skulle ind og have Sweet Peach paletten fra Too Faced, men som I jo nok selv kender det, så kommer der ofte lidt mere med hjem end forventet 😉

Jeg faldt nemlig over den her super, super smukke highlighter palette fra Sleek. Mange af jer kender nok den de lavede som blev super hypet pga. en enkelt farve i paletten, og den er jo umulig at få fat i, så jeg kiggede lige hvad de ellers havde at byde på. Hurtigt faldt jeg over denne smukke palette, som jeg faktisk bedre kan lide, da farverne er meget mere min stil. Der er 3 cremet highlighter og 1 pudder highlight. De er simpelthen så smukke, og pigmenteret! Endnu bedre er, at de kun koster 135,- kr.! Det er virkelig et godt køb i mine øjne.
Paletten hedder Precious Metals og faverne i paletten hedder følgende:

 • Platinum (øverst til venstre)
 • Antique Bronze (øverst til højre)
 • Royal Gold (nederst til venstre)
 • Renaissance Gold (nederst til højre)

IMG_3201

Jeg brugte de to midterste farver til mit nytårslook, og de var bare så smukke og de holder super længe. Den cremet konsistens gør dem bare ekstra lækre og nemme at påføre. De er også mere intense end en almindelig pudder highlighter. Paletten får min varmeste anbefaling! 🙂

 

Love, T.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply julieschnoor 2. januar 2017 at 22:03

  Holda op den ser lækker ud!! 🙂

  • tinalang
   Reply tinalang 3. januar 2017 at 7:48

   Den er super, super lækker! Jeg er meget overrasket over kvaliteten kontra prisen! 🙂

  Leave a Reply