Lifestyle

GODT NYTÅR!

2. januar 2017

cap2017-04

GODT NYTÅR ALLE SAMMEN!! 🙂
Jeg håber at I alle sammen har haft en fantastisk afslutning på 2016, og fik fejret nytåret på bedste vis.
Tak fordi at I er så søde at læse med her på min blog, det er en fornøjelse og det er jeres skyld det hele kan lade sig gøre! 🙂 Tusind tak!

Jeg havde selv en dejlig aften med to af de vigtigste mennesker i mit liv, nemlig min fantastiske kæreste og min skønne kusine, og selvfølgelig vores lille hund, Micha 🙂
Min nytårsdag foregik med hygge sammen med min kæreste, og vi var overskudsmennesker, som lige tog op og trænede – så var vi klar til at spise en masse dejlig mad senere på aften. Jeg er stadigvæk øm i dag…
Omkring kl. 16 kom min kusine, og så kørte vi ellers fra Amager til Frederiksberg for at afhente det sushi vi havde bestilt – og hold nu op en tur!! H.C. Andersens Boulevard var åbenbart afspærret fra Tivoli og helt forbi Rådhuspladsen – i prime time for alle der skulle hente mad eller holde nytår, så der endte vi med at holde i kø 🙁 Det tog 1,5 time tur/retur!! Det var helt håbløst og det endte med at vi så dronningens nytårstale i bilen, haha!! Men Yousee svigtede jo også med signalet, så det gik nok – det blev til en god historie. 😉
Resten af aftenen forløb som mange andres med god mad, hygge og traditioner med kransekage og bobler. 🙂

Jeg har desværre ikke taget så mange billeder fra aftenen, da der var mest fokus på hinanden og hyggen. Men lidt blev det da til 😉

IMG_3183 IMG_3187 IMG_3188 IMG_3179 IMG_3202

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply