Annonce, Beauty

EYEBROW POMADE

9. januar 2017

IMG_3279IMG_3280

Jeg har i et lille stykke tid testet denne Eyebrow Pomade fra Depend, og jeg er faktisk blevet positiv overrasket over hvor nem og god denne slags brynprodukt er. 🙂 Hidtil har jeg gĂ„et en bue uden om denne slags, da jeg syntes det er meget nemmere med en blyant og vupti sĂ„ var der bryn pĂ„ 2 min., men min forudindtaget frygt, har vĂŠret helt uden grund 😉 Det her er lige sĂ„ nemt som alt andet! Man skal bruge en lille skrĂ„ pensel til at male brynene pĂ„, og ellers fungere det helt ligesom en almindelig brynblyant. Det er faktisk lidt nemmere at lave hairstroke med denne end det er med en blyant. SĂ„ hvis du hĂŠlder til den slags, sĂ„ er det her et must-have produkt 🙂

Der er endnu en smart lille detalje ved denne Eyebrow Pomade og det er, at den fiksere brynet ogsÄ. NÄr pomaden er tÞrret ind, sÄ bliver brynene siddende hvor de skal. Det syntes jeg er dejligt, at man fÄr en slags 2-i-1 produkt, og ikke skal have en brow gel ved hÄnden nÞdvendigvis.

IMG_3281

Her har jeg farven Soft Brown og den passer super godt til min hudtone. Jeg skal gerne have en koldtonet farve, som neutralisere mit rÞdelige pigment.

Du kan kÞbe Depend Eyebrow Pomade i Matas, og den koster kun 129,- kr. Du fÄr ret meget produkt og den holder i lang tid.

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply