Annonce, Beauty

DEPEND GAME, SET, MATCH!

30. januar 2017

IMG_3439 IMG_3444 IMG_3443Jeg bliver ret glad inden i når alle forårs farverne kommer frem, det gør de mørke dage lidt lysere og så kommer følelsen af forår lidt tættere på! Hvilket jeg, som mange andre, ser rigtig meget frem til!

Depend er lige kommet ud i butikkerne med deres super flotte forårskollektion Game, Set, Match! De har virkelig formået at finde sæsonens flotteste farver, og der er noget til enhver smag. Både de mere nude, pink, gul, metalliske mv.. Super flotte farver!

IMG_3441 IMG_3442

Jeg er vild med Depends O2 neglelakker, de er lavet med henblik på at være lidt bedre for dine negle. O2 har nemlig har en patenteret formel, som gør, at der bedre kan trænge ilt igennem til neglen, faktisk kommer der 30 % mere ilt igennem end en almindelig neglelak. Depend O2 neglelak indeholder ikke toluen, formaldehyd og DBP.

Neglelakkerne kan bl.a. fås i Matas fra uge 5. 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply