Beauty

RENS DIN HUD I BADET

17. december 2016

DSC00810

Jeg kender mange, som ikke husker at få renset deres hud ordenligt, og det er rigtig ærgerligt. Det er den letteste måde at holde din hud sund, ren og ung. 😉 Huden får så meget skidt og bakterier på sig i løbet af en dag og derfor er det vigtigt at vaske og rense den hver aften. Faktisk er det vigtigere at rense den om aftenen end det er at rense den om morgenen.

Jeg renser som regel min med en rense mælk eller en micellar water, hvis jeg altså ikke skal i bad den aften 😉

Jeg renser min hud hver gang jeg er i bad med disse to produkter, dels fordi det er nemt og dels fordi at de fungere helt vildt godt til min hudtype.

DSC00819
Den første jeg bruger er en face scrub fra Dermalogica og den fungere både som en maske og som en scrub. Jeg bruger den dog primært som en scrub. Måden jeg gør er, at når jeg har vasket håret, så scrub’er jeg hele ansigtet godt og grundigt, lader det sidde lidt og skyller både ansigtet og mit hår.

DSC00838

Dernæst bruger jeg min Cleansing Balm fra REN, som er en lækker og mild rens, der dufter fantastisk af rose. (Jeg tror jeg har en thing for produkter der dufter af roser! 😉 ) Den bruger jeg efter min scrub, og lader den virke imens jeg har balsam i håret. Jeg tror ca. det er en 3-5 min. jeg lader den sidde, efter jeg har masseret den godt ind i huden – den bliver lidt rensemælk-agtig i konsistensen når den kommer i kontakt med vand. Herefter skyller jeg igen både ansigt og hår, og voila – så er ansigtet renset og velplejet. Og så føler man ikke engang at man har skulle tage ekstra tid ud af kalenderen, for at forkæle sin hud lidt.

Jeg er vild med ting jeg kan kombinere, især når man i hverdagene ofte har travlt og ikke lige kan sætte 20 min. af til den store ansigts-spa 3-4 gange om ugen 😉 Et lille tip fra mig til jer 🙂

Du kan finde produkterne her:

REN Rosa Centifolia™ No.1 Cleansing Balm

Dermalogica Clean Start Ready, Set, Scrub
Kan simpelthen ikke finde en forhandler af denne længere. ÆV! Men jeg har købt min hos en kosmetolog. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply