Beauty

NYX BUTT “NAKED”

1. december 2016

IMG_2772

Glædelig 1. december alle mine søde følgere! Jeg håber at I er i lige så meget julestemning som jeg er! 🙂 Jeg elsker december, dels fordi jeg har fødselsdag her i midten af måneden og dels fordi at det er en måned fyldt med kærlighed, hygge og gaver!
Men men, som mange andre kommer jeg altid i krise over hvad jeg dog skal give min familie, veninder og ikke mindst min kæreste i gave, og så blev jeg lykkelig da jeg så at NYX var kommet med den ultimative palette med alt hvad man har brug for! Nemlig deres Butt “Naked” palette 🙂 For den er en oplagt julegave idé til hende der har alt! 

IMG_2773

Den fine palette indeholder 15 flotte øjenskygger, der er et god mix af både matte og shimmer skygger, og de er alle sammen dejligt pigmenteret, bløde og cremet. Enkelte skygger har lidt tendens til at have lidt “fall out”, så det skal man lige være opmærksom på. Måske er det en god ide at lægge sin øjenskygge inden foundation osv.. 🙂 Farverne kan bruges både til hverdagslook og til et flot aftenlook, og det er meget sikre farver de har valgt til denne palette, hvilket gør at alle kan få glæde af den!

Swatch af den øverste række, som er meget lyse og derfor lidt svære at se på armen, men de har en fin pigmentering 🙂

IMG_2768

Swatch af række nummer 2, hvor jeg især er vild med den grå/lille i midten. Den er så smuk og intens!

IMG_2769

Swatch af den sidste række øjenskygger, som er perfekte til et smokey eye! Disse farver er også super pigmenteret! Jeg er især vild med, at den sorte faktisk er sort!

IMG_2770
Paletten indeholder også 4 smukke blush, hvor 2 af dem har shimmer i og 2 af dem er matte, hvilket jeg syntes er rigtig dejligt fordi der så er lidt til både hverdag og fest! De er super pigmenteret, så a little goes a long way!

Til sidst har den en flot og varmtonet bronzer og 2 highlighter farver, som ligesom de andre, er super pigmenteret. Bronzer kan ikke bruges til contour efter min mening, da den er for varm – men den er mat og fungere perfekt som en helt almindelig bronzer! Highlighterne er super flotte, og har en smuk shine og indeholder ikke glitter! Som er et stort plus i min bog 😉

IMG_2771

Jeg syntes virkelig dette er et godt julegaveønske til din mor, eller veninde! Den passer til alle og har ikke nogen farver man ikke kan bruge. Og så er der et andet lille plus – prisen er helt fantastisk! Du kan nemlig få hele paletten for kun 225,- kr. i Matas! Det er efter min mening super billigt for et så lækkert produkt, og for så mange øjenskygger, blush, highlighter og bronzer!

I kan finde Butt “Naked” paletten lige her

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply