Annonce, Beauty

MAKEUP OF TODAY!

13. december 2016

IMG_2947

Jeg er simpelthen så træt i øjeblikket. Jeg ved ikke om det er vejret, eller om det er for meget at lave og få timer til at udføre det – men jeg har så svært ved at komme op om morgenen. 🙁 Og, det er næsten uanset hvad tid jeg går i seng, så er jeg stadig træt når vækkeuret ringer. Utroligt! Jeg kunne godt bruge 3 ugers ferie på en bownty strand 😉

Min makeup i dag er derfor meget naturlig. Jeg orkede ikke foundation mv., så jeg har valgt at varme mit vinterblege ansigt op med min lille contour palette fra GOSH Copenhagen, den bruger jeg hver dag, syntes den er perfekt i farven til min hudtone! 🙂
Dernæst har mine kinder fået lidt farve med min Rimmel London blush, og highlighteren består af min nye favorit fra MAC! Den har den smukkeste duo shine af en blanding af sart lyserød og guld. Jeg er helt vild med den!! 🙂
Øjne og bryn blev med mine go-to produkter fra Divaderme, min primer fra Youngblood og min bryngelé fra GOSH Copenhagen, de svigter aldrig og hjælper på at fjerne fokus fra de trætte øjne 😉

Looket blev således (jeg beklager den frygtelige baggrund her på kontoret!!) 😉 😉

IMG_2948IMG_2949

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply