Beauty

LAST MINUTE GAVE

21. december 2016

IMG_3022 IMG_3023

Er du sent ude? Eller mangler du bare lige en last minute gave? Så syntes jeg at du skal smutte forbi Matas og købe nogle af produkterne fra My Moments.

De lancerede deres nye serie tilbage i november, og jeg har været ellevild med den lige siden! Produkterne er smukke og så har de nogle super lækre ingredienser, hvoraf størstedelen er økologiske og naturlige.

IMG_3026 IMG_3024 IMG_3025

Deres ansigtserie er rigtig lækker, og perfekt til årstiden. Jeg bruger selv disse 3 produkter fast. Deres Cleansing Foam har det blødeste skum! Den er en sand fornøjelse at pumpe ud i hånden 🙂 Boosting Vitamin Gel Mask er rigtig god til at give den trætte hud et boost og en fornyet glød, man kan med fordel også bruge denne som en natmaske. Face Cream er en rig ansigtscreme som gør underværker for tørre vinterkinder 🙂 Love it!

Du kan få produkterne på tilbud lige nu i Matas og de ligger mellem 100 – 160 kr. på tilbud.

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply