Beauty

JULEFROKOST MAKEUP

4. december 2016

DSC00784

Dette virvar af produkter udgjorde mit look til årets firma-julefrokost som jeg var til i fredags! 🙂
Det er altid lidt stressende, at skulle til julefrokost eller fest efter arbejde – man har aldrig rigtig god tid til at finde tøj eller lægge sin makeup. Sådan er det i hvert fald altid for mig. Men jeg fik nu et meget fint look bikset sammen alligevel, syntes jeg selv 🙂

Min go-to foundation når jeg vil have en der holder hele natten (også selvom der bliver svedt og danset) er altid min ynglings fra La Mer. Den sidder perfekt, og da jeg kom hjem, sad den stadigvæk så fint! Jeg bruger også La Mer concealer, som jeg blander med en dråbe ansigtsolie for at gøre den mere flydende og nem at lægge. Det tricks lærte jeg, da jeg var inde hos La Mer og få en gennemgang af deres produkter af deres Education Manager Rodolphe Boris. Og, jeg må sige at det virker godt. Dels fordi den bliver nemmere at arbejde med og dels fordi den smelter ind i huden bagefter. Lille tips til jer 🙂 Jeg er sikker på, at man kan gøre det med alle stick-concealer.
Jeg satte både foundation og concealer med min NYX HD pudder, den er bare helt vildt god og koster ingen penge!! Win/win. 😉

Øjenskyggerne jeg brugte var hovedsageligt fra min Naked-palette fra Urban Decay. Jeg elsker deres øjenskygge, de er pigmenteret, cremet og blender så nemt. Holdbarheden er også super god! Da vi havde et tema, hvor der skulle indgå noget blåt til festen, havde jeg besluttet mig for at jeg ville lege med min aqua-blå øjenskyggeblyant fra Rimmel London. De er sååå gode! Super pigmenteret, cremet og holder helt vildt længe. Da jeg havde lagt den på til sidst, syntes jeg dog at den var lidt for markant til mit look, så jeg dæmpede den lidt ned med en sølv-skygge i fra min palette 🙂

Min mascara, som jeg faktisk bruger hver dag er Benefits Roller Lash. Den giver de smukkeste vipper. Både længde og volumen er helt uimodståelig.

Contour er fra min GOSH Copenhagen palette, highligt er fra min NYX palette og min blush er fra fantastiske Idun Minerals. Brynene er lavet med min Brow Extender II fra Divaderme. Altid en vinder 🙂

Looket så således ud (beklager de meget dårlige billeder, men havde dårligt tid til at få taget nogle ordenlige… 😉 )
IMG_2807

IMG_2808

Vi startede aftenen ud med en overraskelse, som bestod af Mr. Burhan G! Så var festen ligesom igang, og vi dansede hele aftenen. 🙂
Jeg syntes det er dejligt med sådan en julefrokost, det er dejligt fordi man får talt med sine kollegaer på en anden måde og det er bare vigtigt for mig, at jeg har det godt med mine kollegaer, når nu de er de mennesker jeg bruger størstedelen af min vågne tid sammen med. Og jeg må sige, at jeg har nogle fantastiske af slagsen. Jeg elsker mit job! 🙂

IMG_2801

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply