Annonce, Beauty

IDUN MINERALS

8. december 2016

IMG_2876IMG_2878

For lidt tid siden var jeg så heldig at få disse smukke produkter fra IDUN Minerals tilsendt af de søde piger inde hos Mildh Press. Og nu har jeg brugt lidt tid på at teste produkterne og dannet mig et indtryk af dem, og de lever rigtig godt op til mine forventninger 😉

Jeg kender IDUN Minerals fra deres rene makeup produkter. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i hvilke kemikalier der bruges i de forskellige makeup brands, og jeg skal være den første til at indrømme at jeg langt fra altid læser ingredienslisten på produkterne. Så jeg stoler på, at vi i EU har en vis standard, som produkter skal leve op til og håber at der ikke kommer udslæt 😉
Derfor syntes jeg det er rigtig dejligt, når man ved at nogen brands, såsom IDUN Minerals, har produkter som er fri for det meste. De claimer selv at være uden bl.a. talkum, olie, silikone, parfume, parabener eller bismuth oxychloride og er oprenset for nikkel, krom og mikroorganismer. Hvilket er et temmeligt rent makeup produkt efter min mening.

Er de så lige så gode, som alle de andre tænker du måske? Og der må jeg understrege, at det er de bestemt. Jeg har prøvet deres blush i farven hallon og deres Eir mascara. Deres indpakning er så smuk, og det er altid et plus i min bog.

IMG_2879IMG_2877

Blush’en er meget pigmenteret, så man skal være lidt forsigtig – men så smuk. Man får et meget naturligt og frisk look. Og jeg elsker, at deres logo og navn er tryk ned i pudderen. 🙂
Mascaraen er også rigtig god, den separerer vipperne meget fint og giver også volumen. Man kan nemt bygge den op, hvis man ønsker mere.
Alt i alt er jeg meget glad for begge produkter, og de ligger pt. fast i min makeup pung 🙂

Produkterne er også en lækker julegave idé, og du kan finde dem lige her:

IDUN Minerals Eir mascara, som koster 199,-

IDUN Minerals Blush – Hallon, som koster 235,-

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply