Beauty

HUSKER DU AT VASKE DINE MAKEUP PENSLER?

3. december 2016

IMG_2804

Jeg må tilstå, at jeg ville ønske, at jeg var meget bedre til at huske, at vaske mine makeup pensler. Jeg bliver altid små irriteret på mig selv, når jeg skal bruge mine pensler, og så er der rester af makeup på dem. Især øjenskyggepenslerne!!

Igår skulle jeg til julefrokost med mit arbejde, og havde ikke alverdens tid til at lave et flot look, så da jeg opdagede at halvdelen af mine pensler ikke var rene, blev jeg bare endnu mere irriteret på mig selv.
I morges da jeg stod op, skulle jeg alligevel igang med at gøre rent i lejligheden, og tænkte at nu kunne jeg da ligeså godt få vasket de møg pensler! Så jeg gik igang – og den måde jeg vasker mine pensler på kan laves til 3 nemme trin:

Trin 1:
Jeg tager Matas Natur flydende håndsæbe og tænder for vandhanen (lunkent vand).

Trin 2:
Tager sæbe ud i hånden og kører penslen rundt i det, skyller, og gentager processen hvis der stadig er lidt produkt tilbage i penslerne.

Trin 3: 
Ruller et håndklæde og lægger de rene pensler med hårene ned af, så de kan tørre uden at vandet trænger ind i penselhovedet, og ødelægger dem.

Bum, så er de rene og klar til brug når de engang er tørret helt. Det tager ca. 10 min. og er hele processen værd. Jeg syntes altid det ser lidt ulækkert ud, når man kan se det gamle produkt blive skyllet ud af dem… 😉
Det er bare så super vigtigt at huske at få vasket de pensler, da der samler sig så meget gammelt produkt og hudrester osv. i penslerne. Så man kan nemt få flere urenheder, hvis man ikke husker at få det gjort!

Mange bruger fancy pensel-rense-sæbe, rense-måtter osv., men jeg syntes det her er det nemmeste og super praktisk. 🙂

 

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply