Beauty

GIRLS NIGHT OUT MAKEUP!

14. december 2016

gn3

I fredags var min bedste veninde og jeg ude og spise, og få en drink efterfølgende. Det var simpelthen så hyggeligt, og lige hvad vi havde brug for begge to.

Kender I det, hvor livet nogen gange bare flyver så hurtigt forbi, at man ikke får brugt den tid sammen med veninder som man egentlig gerne ville? Sådan har mit liv været siden jeg begyndte at læse HD i sommers. Tiden flyver afsted og jeg føler hele tiden at jeg mangler timer i døgnet, når både arbejde, studie, kæresten, familien, hunden, hjemmet, træningen og veninderne skal passes på en og samme tid. Så det var rigtig dejligt at bare hive en hel aften ud af kalenderen og få tøse-hygget med alt hvad det indebærer.

Vi startede aftenen hjemme hos mig, hvor vi lagde makeup, fjollede og fandt vores outfit. Herefter var vi inde og spise sushi, i indre by og vi sluttede af på en lille bar hvor vi fik hver en drink. Kl. 1 var det hjem og i seng, men der var jeg også super træt efter at have startet dagen kl. 6 om morgenen 🙂

Til mit look brugte jeg bl.a. disse produkter.
gn1

Jeg lagde basen med min La Mer foundation (den kender I efterhånden), som concealer brugte jeg min Rimmel London Wake Me Up concealer, det er uden sammenligning den bedste budget concealer på markedet! Jeg satte min makeup med min NYX HD pudder

Til contour, highlight og blush brugte jeg hhv. min NYX contour palette, MAC Extra Dimension Skinfish og The Balm Mary-Lou Manizer highligter, jeg gav mine kinder lidt farve med min IDUN Minerals blush.

Min øjenmakeup er lavet på rekord tid! 🙂 Tiden løb lige pludselig fra os, og jeg greb fat i min Urban Decay Naked 2 palette og brugte faktisk kun 3-4 farver derfra. Jeg markerede mine øjne med en sort eyeliner og sluttede af med min Benefit Roller Lash mascara.
Mine bryn er tegnet op med min Brow Extender II fra Divaderme. 

På læberne er min Dior Rouge Conture Colour Lipstick i farven 047 Miss. Det er en flot pink-ish farve, men den er meget sheer og passer perfekt til mit aftenlook syntes jeg. Den er også super lækker og fugtgivende på læberne.

gn1gn2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply