Annonce, Beauty

GET YOUR GLOW ON!

6. december 2016

IMG_2849 IMG_2850
IMG_2853

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker highlighter og min kærlighed til dem bliver kun større når de ovenikøbet er budgetvenlige! 🙂

L’Oreal er for nylig kommet med nogle nye highlighter, både i pudder form og som flydende creme-konsistens, og dem har jeg været heldig at få lov til at teste.
Jeg syntes det er nogle rigtig fine produkter, som rammer helt plet når vi taler Strobing. Jeg syntes også at du får noget for pengene, både 3 forskellige nuaner og et lille spejl + pensel i bunden af paletten. Det er rigtig smart, især hvis man er på farten og lige trænger til at få frisket sin glød op! 🙂 Jeg syntes ofte, at det er de små ting der gør forskellen når det kommer til mine præferencer af budgetvenlige produkter – og så gør sådan en lille ting helt klart en forskel.

IMG_2851

Den lyse palette, Icy Glow, har nogle vildt flotte farver! Især til den lyse, skandinaviske pige. Det kan godt være lidt svært at se på billedet, men der er faktisk forskel på nuancerne 😉 Den første er hvid-tonet, den næste har en lidt blå/lavendel-undertone og den sidste er lidt mere varm/champagnefarvet, som klart er min favorit. Jeg syntes også sagtens, at man kan blande alle 3 nuancer sammen, som kan ses på det sidste swatch her. Jeg er vild med at der er en masse shine i disse, uden at de er fyldt med glimmer. 🙂

IMG_2852

Den mørke palette, Golden Glow, vil jeg mest bruge som en bronzer, fordi jeg simpelthen er for lys til at kunne highlighte med denne. Den vil dog være perfekt til en mørkere hudtone! Farverne er så smukke. Her er der, ligesom i den lyse palette, et mix af 3 nuancer. Jeg er størst fan af den 3. farve, da den matcher min hud bedst. Men som bronzer, syntes jeg en blanding af de 3 farver er super flot. Igen giver disse en masse glød, uden for meget glitter 🙂

IMG_2854

De sidste produkter jeg har testet fra L’oreal, er deres flydende highlighter, som er så pigmenteret!! De er super intense, og har en rigtig fin holdbarhed. Jeg har helt vild med at duppe dem på mine kindben, og lige lægge et lille strøj af pudder-highlighteren oven på. Det giver lige lidt ekstra glød, og så holder din highlighter længere på den måde. 🙂

Et lille tip er, at hvis du syntes din hud ser lidt træt og kedelig ud, så bland en lille smule flydende highlighter i din foundation – det giver glød og liv til ansigtet, og du kommer ikke til at ligne en disco-kugle i hovedet! 🙂

Produkterne finder du her: 
Icy Glow paletten
Golden Glow paletten

Icy Glow flydende highlighter
Golden Glow flydende highlighter

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply