Beauty

ESSIE GEL COUTURE

5. december 2016

IMG_2829 IMG_2828 IMG_2827

For ca. 11 dage siden var jeg, via mit arbejde, inde hos L’Oreal hvor vi havde forkælelsesdag med bl.a. Trendseminar SS17, makeup artister og manicure. Det var en super hyggelig dag, du kan læse mere om selve dagen her.

Men i forbindelse med vores manicure fik vi lagt denne med Essies nye kollektion, Gel Couture. Jeg havde ikke prøvet dem før, og har ikke de store forventninger til de her gel-lakker. Jeg har prøvet både Sally Hansen og Rimmel Londons, men syntes ikke de har en markant længere holdbarhed end almindelige neglelakker. Så derfor tænkte jeg lidt, jaja, da de fortalte at den skulle kunne holde i op til 12 dage – hvis man lægger et nyt lag overlak hver 2. dag. Men jeg tænkte også, at det kunne da være ret sjovt at se hvor længe de reelt holder, og jeg må sige at jeg er blevet overrasket!

IMG_2722 IMG_2830

Det første billede er taget lige da jeg fik min manicure, inde hos L’Oreal, og det sidste billede er fra i dag, hvor lakken har været på i 11 dage (!!) og det er helt uden ekstra overlak eller noget. Jeg har opført mig helt som alle andre dage, dvs. jeg har vasket hænder, gået i bad, trænet, lavet mad, gjort rent osv. osv. 🙂 Jeg er ret imponeret holdbarheden! De er selvfølgelig begyndt at se lidt slidte ud nu, men jeg er sikker på at de kunne se pænere ud, hvis jeg havde brugt overlakken løbende – sådan noget er jeg bare ekstrem dårlig til at huske 😉

Som bonus, kan du nemt fjerne denne ved brug af helt almindelig neglelakfjerner. 🙂

Du kan finde produkterne her:
Essie Gel Couture 
Essie Gel Top Coat

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply