Beauty

NUDE BY NATURE

10. november 2016

img_2580
Follow my blog with Bloglovin
Se lige den indpakning som Nude by Nature bruger – jeg er helt forelsket i denne smukke emballage. Det får produkterne til at virke mere eksklusive, når indpakningen er on point. 

Nude by Nature er et australsk mærke, som laver high end produkter i rigtig høj kvalitet. De har, som navnet giver en indikation om, et højt indhold af naturlige ingredienser så som avocado olie, shea butter og jojoba olie. Deres produkter er ydermere uden parabener og er ikke testet på dyr.

img_2581

De laver de fineste øjenskygger, som kommer i både en lille trio, en palette med 10 farver og så single øjenskygger.

Den lille trio her, er rigtig god til et smokey-eye look. Som i øvrigt aldrig går af mode, og altid kommer ekstra meget frem her op til julefrokosterne. Øjenskyggerne er lette tone ud og blende sammen, og giver et holdbart resultat. Paletten er med spejl og har en lille duo applikator i. Farven her er #02 Smokey, den koster 240,- kr. og fås lige her.

De små single øjenskygger, fås i flere forskellige farver. Jeg mener, at man kan få 12 af dem i Matas. Jeg har her valgt 3 med en lidt varmere undertone, når jeg vil gå efter et lidt blødere look end den lille smokey-trio kan give mig. De har en god pigmentering, de er nemme at tone ud og de blender let sammen med andre øjenskygger også. De små øjenskygger koster 160,- kr. pr. stk. og fås lige her.

img_2582

Udover de fine øjenskygger, har de også en flydende eyeliner med en lille skum applikator, der skulle sikre en nem påføring. Det gør den bestemt også, men efter min mening er den en lille smule tyk, så hvis man gerne vil have en tynd linje eller en winged eyeliner, så er denne her ikke verdens nemmeste at lægge den med.  Noget fantastisk ved denne er dog, at formlen indeholder Pro Vitamin B5, som giver god fugt til den sarte hud ved øjet. I like! 🙂 Den koster 190,- kr. og fås lige her.

img_2583

Det sidste produkt fra Nude by Nature er deres mascara, Allure Defining mascara. Det er en sort mascara, som har en gummibørste med små pigge på, som separerer vipperne rigtig godt og giver en masse længde. For at få volumen med, skal man bygge den op med et lag eller to ekstra – men det kan man også sagtens. Konsistensen er en lille smule tyk og lidt mousse-agtigt. Men jeg syntes ikke, at det er noget som giver klumper. Denne formel indeholder, ligesom eyelineren, Pro Vitamin B5, som plejer og styrker vipperne. Den koster 190,- kr. og fås lige her.

Alt i alt syntes jeg, at dette er nogle lækre produkter – især til dem, som går meget op i at have makeup med et stort naturligt indhold. Og igen, så er de bare så smukke i deres indpakning – det vil man gerne have stående fremme på sit makeup bord 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply