Beauty

MINE FAVORIT PARFUMER

13. november 2016

IMG_2606Jeg tror, at alle kvinder har deres helt egen signatur parfume, en duft som de altid vender tilbage til og som man altid sørger for at have en back-up af. Sådan har jeg det i hvert fald! Jeg vil derfor give jer lidt inspiration til nogle, efter min smag, fantastiske dufte 🙂
IMG_2607
Min signaturduft har skiftet lidt med alderen.. Da jeg var helt ung var Davidoff Cool Water min ynglings, senere blev det Dolce & Gabbana Light Blue og efter dem har det skiftet lidt.
De seneste mange år har det været Chanel Coco Mademoiselle, som altid er at finde hjemme hos mig. Som I kan se på billedet, så har jeg næsten brugt denne op, men bare rolig – jeg har en ekstra i skuffen – skal ikke risikere at løbe tør 😉
Duften vil jeg beskrive, som en feminin duft med en stærk karakter, som dog er overraskende frisk. Den har en anelse blomstrede undertone, samt noter af jasmin og rose. Mange af jer kender den nok, da det efterhånden er en signatur Chanel parfume, og hvis I ikke kender den, så skynd jer ned og duft til den. Den passer til både arbejde og fest – sommer og vinter!

Jeg mener, at 50 ml. koster omkring 700,- kr., og den holder virkelig længe, så jeg vil vurdere at den er pengene værd. Duften holder nærmest en hel arbejdsdag, især hvis man sprøjter på tøjet frem for på huden. 🙂

IMG_2608

Zarkoperfume MOLéCULE 234-38 er relativ ny i min parfume kollektion, men blev nærmest med det samme en af mine favoritter. Jeg blev faktisk kun bekendt med dennes duft, da min storesøster ønskede sig den i fødselsdagsgave. 🙂  Det er en helt unik parfume med en helt unik duft. Og for jer, der ikke kender den kan jeg forklare lidt om den. I denne duft er det et stort molecule, der dominerer. Et molecule, der arbejder med din egen duft. En duft der egentligt er et fænomen – og ikke en parfume. Duften er komponeret på selve vægten af moleculerne – og hvordan de påvirker huden kontra kulde, varme – og specielt det miljø, personen befinder sig i. Duften udvikler sig og trækker sig sammen hele tiden – i 10 timer. Det vil faktisk sige, at sådan som den dufter på mig, vil den ikke dufte på dig. Jeg kan nødvendigvis heller ikke dufte den hele dagen, men folk omkring mig kan dufte den på mig – det er ret fascinerende med de her molecule parfumer.

Denne koster 700,- kr. for 100 ml., og holder virkelig også i lang tid. Jeg har haft min ca. et år nu, og har kun brugt til etikettens top.

IMG_2609

Den sidste favoritparfume som har sneget sig med, er en rigtig sommerduft – og jeg tror efterhånden de fleste kender Marc Jacobs parfumer, og denne er ligesom de andre han har lavet, meget blomster-agtig. Denne her har bl.a. lilje, rose og viol noter i sig, og minder mig om sommervarme og dejligt vejr. Det er nok derfor den er blandt mine favoritter lige pt.. Jeg elsker nemlig at forbinde dufte med dejlige minder. Lidt ligesom, at man altid kan dufte sin kærestes parfume – også selvom man måske ikke lige kender mærket. 🙂

Denne koster vist omkring 600,- kr. for 50 ml. – det er en summer-edition, så det er ikke alle steder man stadigvæk kan få fat i den.

 

Hvis du har en ynglingsduft, så del den meget gerne med mig – vi kan jo inspirere hinanden 🙂

 

Love, T.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Angie Davidsen 14. november 2016 at 13:10

  Jeg er selv vild med Marc Jacobs, min mor har to gange givet mig Dot fra ham af, fordi at hun altid har kaldt Mariehøne da jeg var lille, og derfor gav det bare mening.

  Jeg synes du fundet nogen gode dufte, og må sige at min Dot og Flower By Kenzo er mine ynglings 🙂

  Knus Angie

  http://www.angiedavidsen.bloggerspoint.dk

  • tinalang
   Reply tinalang 14. november 2016 at 13:32

   Hej Angie,

   Jeg elsker også min Flower by Kenzo – den minder mig om sommerferie! 🙂

   Tak for at dele dine favoritter med mig.

   Kh, Tina

  Leave a Reply