Beauty

MIN HVERDAGS MAKEUP

1. november 2016

img_2500

Min hverdags makeup er ofte ret simpel og består rigtig mange dage af disse produkter. Jeg syntes, at en hverdags makeup skal være let og naturlig. Man kan altid spice den lidt op nogle dage, men som udgangspunkt kan jeg godt lide at være naturlig – og så lægger man også mere mærke til mig, når jeg virkelig har dresset op! 😉

img_2504

Til mit ansigt bruger jeg en ret ny foundation fra Rimmel London, nemlig deres Fresher Skin foundation. Den er min nye hverdags-favorit-foundation! Den er super let og lækker i konsistensen, og så giver den en let og naturlig dækning – jeg er ret vild med at den er i sådan en lille, sød krukke. Jeg bruger farve #201 Classic Beige.
Den koster kun 99,95 kr. i Matas, og kan fås her.

Til at give lidt liv til ansigtet bruger jeg min GOSH COPENHAGEN Contour’n Strobe kit, som har et fint mix af farver – dog bruger jeg kun contour/bronzer og blushen i paletten. Men dem bruger til gengæld også hver dag! Jeg har farve #001 Light.
Denne koster 189,95 kr., og den kan fås her.

Jeg er lidt en sucker for highlighter, som rigtig mange andre nok også er, men jeg kan simpelthen ikke få nok af det og syntes det er så smukt! Derfor skifter jeg også ret meget imellem mine highlighters, men lige i øjeblikket er det denne NYX Strobe of Genius Illuminating palette som er min foretrukne go-to highlighter. Den har mange smukke farver i og er virkelig pigmenteret – a little goes a long way! 
Denne koster 150,- kr. for 7 lækre farver, hvilket efter min mening er ret billigt – for der er ret meget produkt i paletten. Den fås i udvalgte Matas butikker, eller lige her.

img_2505

Til mine vipper og bryn bruger jeg disse produkter – som er jeg blevet super glade for, selvom de alle sammen er ret nye i min makeuppung.
Først vil jeg lige nævne min bryn-fiber pen. Den har revolutioneret min bryn rutine, og jeg kan næsten ikke få armene ned over den. I stedet for at skulle sidde med bryn-pudder, gelé, blyant mv., og det tager 100 år – så farver denne brynene plus at dens små fibre klæber sig til dine egne bryn, så på 2-3 min. har du perfekte og fyldige bryn. Det er helt vildt! Den er fra et nyt dansk mærke som hedder Divaderme, og den kommer i Matas butikker fra uge 46. Så skynd jer ned og få fingrene i denne – den kommer til at koste 249,- kr., men jeg syntes det er helt fair, hvis man tager kvaliteten i betragtning! Jeg bruger farven Ash Blond, men kunne godt tænke mig at få fingrene i en lidt lysere farve også.

Min mascararutine har fået et add-on produkt, nemlig Young Blood Mineral Lash Primer, som er en hvid primer, som fugter og blødgør vipperne for at forebygge at vipperne knækker. Og denne er jeg blevet ret glad for, jeg syntes at mine lange bambi-vipper er blevet mere bløde og smidige efter jeg har taget denne i brug. Måden jeg bruger denne på er, at lægge et eller to strøg og så lægge min mascara ovenpå imens primeren stadigvæk er våd. Jeg syntes også, at det får min mascara til at holde længere, uanset hvilken mascara jeg bruger.
Jeg mener, at jeg købte min i Matas for noget tid siden til omkring 200 kr., men kan ikke lige finde den på deres hjemmeside længere.

Min mascara fra MAC, er også ret ny i min kollektion. Jeg er blevet ret glad for mascarabørster som ikke er så kæmpe store og svære at arbejde med. Og denne Pro Beyond Twisted Lash har en lille fin og meget tynd børste, som gør det utroligt nemt at få børsten helt ind til vippekanten både oppe og nede. Det er noget jeg virkelig sætter pris på, da det giver et løft og ser meget pænere ud. Dernæst er det er super fleksibelt skaft, som igen gør det nemt at komme ind i krogene. Jeg mener, at den koster omkring 200 kr. også – ligesom min lash primer.
Jeg har set, at MAC nu åbner shop-in-shop i Stylebox og udvalgte Matas butikker, det er jo helt vildt!! Så bliver dette mærke endelig lidt mere tilgængeligt. Så dér kan I i hvert fald fat i produkterne, dog ikke på deres webshop – endnu (forhåbenligt). 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Lifestylebloggerne 1. november 2016 at 12:50

  Virkelig fine ting. Jeg har hørt virkelig meget om strobing palletten fra Nyx, så det kan da vær eje skal have anskaffet mig den.

  • Blog by Tina
   Reply Blog by Tina 1. november 2016 at 12:55

   Jeg syntes virkelig den er pengene værd. Den har nemlig ligget lidt længe derhjemme inden jeg begyndte at bruge den, og nu hvor jeg endelig er kommet igang, så kan jeg ikke lægge den fra mig! Så jeg tror ikke, at du vil blive ked af at købe den 🙂

  Leave a Reply