Beauty

MAT LÆBESTIFT

14. november 2016

TheO2

Matte læbestifter har været en del fremme de sidste par år, og især Kylie Jenner har fået slået trenden helt fast – og det ser også super flot ud med en perfekt mat læbestift! Men, og ja der er et men – hvorfor skal de alle sammen være  udtørrende? Langt de fleste matte læbestifter får jo ens læber til at skrige på fugt og liv, og det er bare ikke så pænt med en læbestift ovenpå tørre læber .. så det er der nu råd for!

Rimmel London har netop lanceret deres The Only 1 Matte læbestift, som ikke er en flydende læbestift, som de fleste kender, men stadig en flot mat en af slagsen – OG .. den fugter dine læber samtidigt med! Yeah – det kan vi godt lide, ik? 😉

The Only 1 serien blev oprindeligt lanceret sidste efterår/jul og siger selv, at den er en alt-i-en læbestift. Den er farverig, langtidsholdbar og fugter læberne mere end en normal læbestift. De samme egenskaber har The Only 1 matte + at den så også efterlader en mat finish.
Det er mange ting at claime på én gang, men jeg vil sige at de absolut er pigmenteret og de fugter også læberne. Den er ikke ligeså langstidsholdbar som en flydende læbestift, men den holder fint til at drikke og spise (hvis der ikke er for meget olie i maden). Og så har den en smuk finish.

TheO1

Rimmel har lanceret 10 farver i serien, der er både nude, pink og en vild lilla i sortimentet. Især den lilla farve #800 Run The Show er jeg vild med, det er ikke altid man ser sådan en farve i Rimmels sortiment, og så kommer den til en sæson hvor, jeg i hvert fald, er lidt mere modig med at komme farve på læberne når jeg skal noget 🙂

De farver jeg har, er følgende:
#810 The Matte Factor 
#800 Run The Show
#120 Call The Shots 
#600 Keep It Coral 

Endnu en god ting ved disse læbestifter er, at de kun koster 79,95 kr. og fås i Matas.
Så man kan med god samvittighed købe en 2-3 stykker, hvis man nu ikke lige kan bestemme sig for én farve 😉

Love, T.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply CLINIQUE POP LIPS | tinalang 23. november 2016 at 9:17

    […] Ønsker du et billigere alternativ, så kan du læse om Rimmels nye matte læbestifter lige her. […]

  • Leave a Reply