Beauty

LA MER – CRÉME DE LA MER

11. november 2016

IMG_2593

Hvert år på min ønskeliste står denne lille krukke aller øverst! Og det gør den også igen i år – det gode er, at i år har Matas fået La Mer i deres sortiment – hvilket gør produkterne meget mere tilgængelige end de tidligere har været.

Crème De La Mer er den lækreste creme jeg nogensinde har prøvet. Den har blandt mange kendte og ukendte mennesker, med fokus på hudpleje, opnået kultstatus. Og så mange mennesker verden over tager ikke fejl, den er virkelig unik – og lidt dyr – men alle pengene værd.

Det hele startede med Dr. Max Huber som blev forbrændt og ønskede at finde en creme der kunne hele hans hud. Det tog 12 år og 6.000 eksperimenter, at finde frem til de helt rigtige og nøje udvalgte ingredienser, der stadig er hjertet af La Mer, og er nogle af de mest nøje bevogtede hemmeligheder i skønhedsindustrien.

The Miracle Broth ™ er den unikke ingrediens som er i alle La Mer’s produkter. The Miracle Broth ™ er  udvundet af havtang, og er efterfølgende igennem en længere proces før at den er klar til at blive blandet i de luksuriøse produkter, som La Mer laver. Uanset om det er cremer, olier, serum, pudder eller foundation – så er The Miracle Broth ™ en del af ingredienserne.

IMG_2592

IMG_2594

Når du køber en La Mer creme får du den i en lille fin boks, og så gemmer cremen sin inden under på sit lille podie. Hvilket jeg syntes er ret fint. Det hele er bare gennemtænkt, og holdt i et meget klassisk design – tro mod mærkets identitet. Under krukken ligger en lille spatel, så man ikke skal stikke fingeren ned i krukken hver gang – hvilket helt sikkert også mindsker bakterierne.

IMG_2595

La Mer’s fugtighedscremer kommer i flere forskellige varianter, men fælles for dem alle er, at de fugter lige meget. Dvs. at det er ikke ligesom en almindelig fugtighedscreme, hvor man kan have en nat/dag/24 timers creme, som alle fugter på forskellige måder. Forskellen på La Mer’s cremer er konsistensen.

Der er Crème De La Mer, som er en ultra rig creme, der ændrer huden ved første berøring og lindrer sart og følsom hud øjeblikkeligt! Den hjælper med at hele selv den tørreste hud og giver den et fornyet og frisk udseende. Uanset, hvilken tilstand huden er i, vil den drage fordel af denne nærende behandling. Jeg foretrækker at bruge denne creme her om vinteren, eller som en nat creme.

Den anden creme La Mer har er The Moisturizing Soft Creme. Soft Creme giver den samme udstråling og fornyelse af huden, som den oprindelige Crème De La Mer. Men har en mere blød og glat konsistens, som jeg vil foretrække om sommeren, både nat og dag. 🙂

Til sidst har de også The Moisturizing Gel Creme, som er en ultralet version af den oprindelige Crème De La Mer. Her kombineres den oprindelige creme med havalgens unikke gelékonsistens – et produkt, der forfrisker og fugter huden ved første berøring. The Moisturizing Gel Creme tænker jeg også er perfekt i sommervarmen og er ideel til dig, der elsker en let konsistens.

Alle 3 cremer koster 1135,- kr. for 30 ml. og du kan finde dem lige her:
Crème De La Mer 
The Moisturizing Soft Creme
The Moisturizing Gel Creme

 

Love, T.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply