Beauty

GAVEN TIL HAM MED SKÆG

8. november 2016

img_2548

Har du, din kæreste, mand eller gode ven skæg – så er Matas Men kommet med 3 skæg’e-nyheder, som burde være på ønskelisten til jul eller advendt 🙂

Stadig flere mænd er med på trenden med enten kort skæg, langt skæg eller stubbe – derfor har Matas valgt at lancere en ny skægserie, der renser og plejer skægget. Mange uhensigtsmæssige bakterier kan nemlig gemme sig i et uvasket skæg – ligesom skæg, der ikke plejes, hurtigt vil give et nusset og usoigneret look. Og hvem ønsker det? Så kære mænd, der er råd for det nu og til rigtig budgetvenlige priser endda – mere om dem senere! 😉

Ligesom håret på toppen af hovedet skal alt skæg vaskes, trimmes og plejes. Det kræver bare andre og mere målrettede produkter. Plejebehovet er større ved et fuldvoksent hipster fuldskæg, end hvis der er tale om en kortskægsudgave a’la Bradley Cooper. Det tager den nye Matas Men skægserie højde for.

img_2549

Matas Men 2-in-1 Beard Shampoo
En kombineret shampoo og balsam, der effektivt renser og blødgør skægget uden at udtørre eller irritere hud og skæghår. 2-in-1 Beard Shampoo er tilsat kreatin, der plejer og beskytter både hud og skæg, blødgørende Guar samt provitamin B5, der tilfører skægget fugt og glans. Den koster 49,95 og kan fås her.

img_2550

Matas Men 2-in-1 Beard Moisturizer
En let, fugtgivende gel, der blødgør kort skæg og beskytter huden mod udtørring. Indeholder E-vitamin og provitamin B5, der giver pleje og fugt til skæg og hud. For at styrke skægget er gelen tilsat kreatin, som også plejer og beskytter huden. Gelen er tilsat fugtgivende trehalose, en sukkerart, der sørger for at holde huden fugtet og behageligt blød i op til 24 timer. Indholdet af salicylsyre sikrer en mild peeling af huden, renser og stimulerer hudfornyelsen og kan desuden reducere problemer med indgroede hår. Anvendelse: Gnides ind i hud og skæg med hænderne – gerne lige efter bad og/eller afrensning af ansigtet. Den koster 79,95 og fås her.

img_2551

Matas Men Beard Oil
En nærende skægolie, der trænger hurtigt ind uden af fedte. Fugtmætter både skæg og hud. Mikset af mandel-, jojoba- og arganolie blødgør og plejer, mens cedertræsolie giver en dejlig duft. Anvendelse: Varm en lille klat olie op i hænderne og gnid ind i skægget. Brug gerne en kam til at fordele olien, hvis skægget er langt. Den koster 99,95 kr. og fås her.

Jeg syntes virkelig, at det er en fin serie de har lavet her, og i et flot mandigt-look. Og, så kan man lige nu få 3 for 2 på hele Matas Men serien! Jeg syntes det er den perfekte advents- eller julegave til manden. Og, så syntes jeg at det er dejligt når mænd gør lidt ud af sig selv med både hud, hår og skægpleje. Man er bare lidt pænere når man er velplejet 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply