Beauty

COOHÉ SHEET MASK

7. november 2016

sheet2

I går testede jeg denne fugtgivende og blødgørende ansigtsmaske fra Coohé. Det er en maske jeg har fået igennem mit arbejde og jeg har haft den liggende i et par uger, men i går tænkte jeg at nu var det tid til at se hvad det var for noget. 🙂

Masken er en sheet mask, som er en maske, der er lavet ud af 100 % plantefibre. På selve masken er en serum, der fugter og blødgør huden. Den indeholder bl.a. hyaluronsyre, som er kendt for at være fugtgivende.
Måden man anvender den på, er at rense sit ansigt først og placere masken så øjne- næse- og mundåbning passer korrekt. Så lader man masken sidde i 15-30 min., og lader huden absorbere maskens indhold. Når tiden er gået, så trækker man masken af igen, og massere resterne af serummen ind i huden – og lader dette trænge ind.
Jeg brugte masken i lidt over 30 min., og min hud var lækker, blød og glat efter brug. I dag, mandag, syntes jeg også min hud er super fin at se på. Så jeg kan varmt anbefale denne maske, især her i vinterkulden hvor ens hud tit bliver mere tør og sensitiv. Der kan man næsten ikke give sin hud for meget fugt.

Jeg er generelt meget glad for sheet masker, da jeg syntes det er lidt sjovt at have på og så syntes jeg, at de ofte har en bedre virkning, når serummen ligesom er indkapslet på huden og ikke sidder og lufttørrer. Men køn med sådan en på, det er man altså ikke 😉

sheet1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply