Beauty

CARMEX – VERDENS BEDSTE LÆBEBALSAM

4. november 2016

carmex

Jeg har i mange år ledt efter en læbebalsam, som rent faktisk gjorde mine læber dejlig bløde og som trængte ind i læberne. Mange af dem jeg har brugt lagde sig ovenpå mine læber, og trængte ikke ind. Man skulle smøre dem på hele tiden, fordi ens læber næsten var mere tørre efter brug. Så efter en større research fandt jeg for et par år tilbage frem til, at der var et mærke der hed Carmex og de havde sådan en lille krukke, som skulle vise sig både at være budgetvenlig og den bedste jeg nogensinde har prøvet!

Carmex er en ikonisk læbebalsam, som i hele 17 år har haft titlen som det mest anbefalet læbeprodukt af apotekerne i USA. Og den gør virkelig sit arbejde godt. Den har en lækker konsistent, som virkelig gennemfugter læberne – og så er triste og tørre vinterlæber et overstået kapitel.

Den lille krukke er fyldt med plejende ingredienser af høj kvalitet. Carmex indeholder bl.a. kamfer og menthol, der giver en kølende effekt og lindrer irritation og sprækkede læber. Lanolin og kakaosmør tilfører fugt og beskytter mod kulde. Salicylsyre skaber en mild eksfoliering af læberne og fjerner døde hudceller, så du får de blødeste læber. Derudover er ingen af Carmex produkter testet på dyr!

Carmex læbebalsam har eksisteret siden 1937 og har solgt mere end 1 milliard krukker på verdensplan! Og, så mange kan ikke tage fejl – den er virkelig god! Jeg har altid en ekstra liggende derhjemme, så jeg ikke løber tør 🙂

Den koster 41,95 (men findes ofte på tilbud) og du kan få den lige her.
Psst.. Lige nu sparer du 7 kr. på den i Matas!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply