Beauty

NYHEDER FRA LA MER

21. oktober 2016

De fleste kender La Mer fra deres fantastiske creme The Moisturizing Soft Creme, som i mange år har været den foretrukne blandt luksushudpleje. Cremen er især kendt for The Miracle Broth, som er den regenererende elixir som findes i hjertet af alle La Mer produkter. Den er ifølge La Mer udvundet af havtang, som er kendt for sin utrolige evne til at regenerere sig selv.

img_2416

Fornylig relancerede La Mer deres foundation The Soft Fluid Long Wear Foundation og deres concealer stick The Concealer sammen med nogle nye pensler.

Jeg har været så heldig at få fingrene i disse luksuriøse produkter og wow hvor er de lækre.
Jeg var i begyndelsen lidt skeptisk og i tvivl om de virkelig var pengene værd. Foundationen koster 750,- kr., concealeren koster 470,- kr og foundation penslen koster 420,- kr.. Så vi kan vist roligt sige, at det er noget virkelig dyrt makeup, da man jo sagtens kan få en god foundation til omkring 150,- kr. +/-.  Men jeg syntes virkelig, at det er nogle lækre produkter (desværre) 😉
Min hud så for det første utrolig naturlig og velplejet ud, og det gjorde den hele dagen lang. Normalt så forsvinder min foundation omkring min T-zone efter 5-8 timers brug, men denne her, den blev lige hvor den skulle. For det andet var min hud helt blød og lækker at røre ved, hvilket ikke er et must for alle foundations.
Den er utrolig nem at påføre, både med min La Mer foundation pensel og med min Beauty Blender. Concealeren virker også utrolig godt sammen med, og den lægger sig pænt på huden uden af “glide rundt”.

Og lad os også lige rose emballagen – som er utrolig smuk og luksuriøs.
Foundationen er i en glas flaske, som er ret tung og emmer af kvalitet. Concealeren er i en fin læbestift-lignende emballage, som er smuk og blank. Foundation penslen har et lækkert, rent og naturligt look. Alt i alt, meget smukke produkter. Efter min mening.

img_2419

img_2415

La Mer The Soft Fluid Long Wear Foundation indeholder SPF 20, som beskytter huden mod skadelige UV-stråler. Foundationen giver en fejlfri hud med et naturligt finish. Konsistensen er let og luksuriøs samtidlig med at den fugter huden. La Mer foundationen indeholder Miracle Broth – den regenererende elixir som findes i hjertet af alle La Mer produkter. Synlige porer mindskes. Ujævnheder udviskes. SPF og antioxidanter beskytter huden. The Soft Fluid Long Wear Foundation er baseret på ny banebrydende teknologi, som forener det naturlige look med en holdbar makeup. Man kan nemt bygge foundationen op med flere lag, hvis man ønsker en højere dækkeevne. Jeg syntes den giver en medium dækning efter et lag.

Jeg har testet farven 12 Natural, som fås her.

img_2418img_2414

La Mer The Concealer er en concealer stick, som er ultra cremet, nem at lægge og har en højdækkeevne. Concealeren indeholder beskyttende antioxidanter og La Mer’s effektive eliksir Miracle Broth™, som regenerer huden. Concealeren giver en holdbar dækning, der kan opbygges til den ønskede intensitet.

Jeg har testet farven 12 Light, som fås her

img_2417

La Mer Foundation Brush er designet så den perfekt følger ansigtets former, og de tætte hår gør, at den næsten ikke suger noget ekstra produkt op, hvilket er rigtig godt, da det er dyre dråber der bliver brugt. Den let tilspidset form gør det enkelt at arbejde med penslen og lægge foundationen præcis hvor man ønsker dette.
Jeg vil ikke anbefale at bruge den til concealer under øjnene, da penslen er lidt stor og gør det svært at komme helt tæt på øjet.

La Mer Foundation Brush fås her

 

Love, T.

 

Indlægget er ikke sponseret af La Mer, holdningerne er mine egne. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply