Lifestyle

Hej Verden!

20. oktober 2016

bd-1-post

Jeg er helt ny i verden, som blogger altså. Jeg har ingen idé om hvor denne blog skal føre hen, men jeg syntes det kunne være sjovt at dele lidt af min beauty-viden med jer og bare dele lidt af mig med verden!

Jeg arbejder til daglig med markedføring i ”beauty” verden. Jeg arbejder med Brand Marketing og har derfor mine egne mærker, som jeg står for at få ud i verden bl.a. på de sociale medier.

Jeg hedder Tina, jeg er 26 år og bor i København – her har jeg boet i ca. 6 år nu og elsker det!

Jeg er begyndt at blogge her, fordi jeg ofte tænker at jeg har brug for et sted til at dele ting – et sted der ikke er Facebook eller Instagram, men I er velkomne til at følge med Instagram @tinse123.
Jeg vil gerne prøve nogle nye ting engang imellem, og dette er en af dem. Jeg har, som tidligere nævnt, ikke skyhøje forventninger, men håber at det bliver en sjov oplevelse at være en del af blogger verden og skrive lidt om alt og intet – og meget om beauty. Selvom der er mange andre, som også gør det – så syntes jeg, at dette er et godt sted for mig, at dele mit liv, med Jer 🙂

 

Så læn Jer endelig tilbage og se frem til en masse gode, sjove og lærerige indlæg 🙂

 

/Tina

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply